There are no ads, please add some


De Boer: ‘Bij een verlenging blijven we gewoon nog een nachtje’

Wat als…? Als Ajax vanavond een kansloze 0-3 achterstand bij Red Bull Salzburg weet op te halen. En er volgt een verlenging… “Dan blijf ik graag nog een nachtje.” Dat vertelde Frank de Boer op de persconferentie, in vooruitblik naar de return in de zestiende finale van de Europa League. De aanvangstijd van de terugreis voor de spelers, staf, een fors deel van de supporters en sponsors is 22.45 uur.Met verlenging en/of strafschoppen gaan de voetballers, die om 19.00 uur aftrappen, dat niet halen. Al lijkt die kans in de praktijk minimaal, na de 0-3 thuisnederlaag van afgelopen donderdag. Nog nooit in de geschiedenis maakte een Nederlandse club in Europees verband een achterstand van drie goals goed. Europees gezien deed alleen Dinamo Boekarest dat ooit.

“Het zal heel lastig worden om door te komen, maar we hopen het nog spannend te maken, maar dan moeten we veel beter voor de dag komen dan vorige week”, aldus Frank de Boer. Ricardo Kishna, vorige week debutant in de thuisontmoeting, zal hoogstwaarschijnlijk in de basis starten.

Tekst: Elfvoetbal


Gerelateerde posts