There are no ads, please add some


De Boer beslist vanmiddag over geblesseerde Boilesen en Serero

Frank de Boer weet uiterlijk aan het eind van middag of Thulani Serero en Nicolai Boilesen kunnen aantreden tegen Red Bull Salzburg. De middenvelder en linksback kampen beide met lichte pijntjes en zijn nog onzeker voor het Europa League-duel met de Oostenrijkers.

Volgens het Algemeen Dagblad is de kans groter dat de Zuid-Afrikaan in actie komt, dan de Deen. Boilesen kampt met opnieuw een hamstringblessure. Datzelfde kwetsuur kostte hem al meerdere wedstrijden. Tegen sc Heerenveen werd de linksback na 45 minuten uit voorzorg na de kant gehaald, waarna een MRI een verrekking aantoonde.

Serero heeft last van liesklachten. Ook dat kwetsuur werd opgelopen in het duel met de Friezen. Lerin Duarte nam toen zijn plek in op het middenveld. Mocht hij niet mee kunnen spelen, dan lijkt de van Heracles Almelo overgekomen technicus de meest logische vervanger. Door de blessure van Boilesen lonkt ook voor de zeventienjarige Jaïro Riedewald een basisplaats.

Tekst: Soccernews


Gerelateerde posts