There are no ads, please add some


Nieuwe I-magazine week 7 met o.a. alles over Ajax – Heerenveen, afscheid Eriksen, de campagne ‘Geef Ajax z,n gezicht terug’ en weer de mooiste foto’s

En bam; daar ligt het nieuwe I-magazine weer op de digitale mat. In deze week 7 editie van 2014 o.a: Ajax – Heerenveen, het afscheid van Christian Eriksen, de campagne ‘geef Ajax z,n gezicht terug’ en natuurlijk weer de mooiste foto’s. Kortom: het magazine is opnieuw de moeite meer dan waard! Klik hier voor het nieuwe I-magazine!

Het I-magazine verschijnt wekelijks. Met achtergrond-informatie, interviews, transfernieuws, geruchten, columns, exclusieve interviews en de mooiste foto’s van en rond de wedstrijden van ons aller Ajax is ons I-magazine dus zeker iedere week meer dan de moeite waard! Klik hier voor het nieuwe I-magazine!


Gerelateerde posts