There are no ads, please add some


Rep: ‘Ik zou heel graag iets voor Ajax in de scouting willen doen’

Johnny Rep zou heel graag aan de slag willen bij Ajax. De club haalde de laatste jaren een veelvoud aan oud-Ajacieden terug naar Amsterdam, maar zag de voormalig buitenspeler tot dusver altijd over het hoofd. In gesprek met All Sports Radio geeft de oud-international aan graag iets voor Ajax te willen doen.


“Ik zou graag iets bij Ajax doen. Langs de amateurvelden of bijvoorbeeld in de Jupiler League. Vergis je niet, daar loopt een hoop talent rond”, aldus Rep, die tot 97 duels zou komen in de hoofdmacht van Ajax. Nadat Rep tweemaal de Europa Cup I won met Ajax, trok hij naar Valencia.

Rep maakte gedurende zijn carrière twee WK’s mee (1974 en 1978) en speelde 42 interlands namens Oranje. Naast Ajax en Valencia maakte Rep ook furore in het shirt van Saint-Etienne. In Frankrijk werd hij één keer landskampioen en groeide hij uit tot een clubicoon.

Tekst: Soccernews


Gerelateerde posts