There are no ads, please add some


De Jong: ‘we maken het onszelf heel lastig door niet te scoren’

Siem de Jong, die zijn rentree maakte in de basis tegen Groningen, beseft wel dat de overwinning moeizaam tot stand kwam. De Jong benadrukt dat Ajax voor rust al het verschil had moeten maken. ‘We hebben in ieder geval de drie punten,’ zo liet de aanvoerder weten voor de camera van Fox Sports. ‘Het was een zwaarbevochten zege, maar ik ben er heel blij mee. Je moet het jezelf veel makkelijker maken in de eerste helft waarin je de kansen gehad hebt. Je moet de doelpunten gewoon maken. In de tweede helft kan het dan beide kanten op en hebben we wat geluk.’

Na rust kwam Ajax nooit echt in zijn spel. Een late treffer van Kolbeinn Sigthórsson bood soelaas. “In de tweede helft kan het dan beide kanten op en hebben we wat geluk”, erkent De Jong, die zelf geen potten kon breken tijdens zijn rentree. De Jong speelde ruim een uur mee en had het moeilijk. ‘Het was een tijdje geleden’, zo gaf hij aan.


Gerelateerde posts