Denswil over Jong Ajax: ‘Als ik maar minuten maak ben ik tevreden’

Stefano Denswil vindt het geen enkel probleem om zich aan te passen voor Jong Ajax. Vorige week woensdag speelde de centrale verdediger nog het gehele duel in de KNVB-beker in de hoofdmacht van Ajax tegen feyenoord. Maandagavond stond Denswil in het veld bij het belofteteam van FC Oss (2-1-zege).

“Als ik maar minuten maak. Dan ben ik tevreden”, zo legde Denswil zijn huidige rol uit voor de camera van FOX Sports. Op dit moment geeft Ajax-trainer Frank de Boer de voorkeur aan Nikolas Moisander en Joel Veltman. Denswil zweeft daardoor tussen twee teams.

“Ik ben vandaag gelukkig niet met mijn hoofd naar beneden gaan voetballen. De overwinning telt, maar de eerste helft was slordig”, zo kijkt hij terug op de 2-1-overwinning op FC Oss. “We speelden een goed positiespel, maar we moeten scoren. En dat laten we achterwege. We hebben aan het eind wat geluk gehad.”

Tekst: Soccernews

Related posts