Van der Hoorn denkt na over verhuurperiode

Mike van der Hoorn sluit niet langer uit dat hij zich laat verhuren door Ajax. De verdediger werd afgelopen zomer gekocht van FC Utrecht, maar hij maakt zijn minuten bij Jong Ajax.

“Natuurlijk denk ik na over een verhuur, maar dat hou ik even voor mezelf. Het is voor iedere voetballer die niet speelt een optie. Ik hou me er nu niet mee bezig en zie wel wat het wordt”, aldus de verdediger. In de Eredivisie stond hij dit seizoen pas één keer in de basis en mocht van trainer Frank de Boer één keer invallen.

Toch houdt Van der Hoorn de moed erin. “Ik zit hier prachtig, bij de mooiste club van Nederland. Dat pakken ze me niet meer af. Je wil alleen altijd spelen en dat moet nu in Jong Ajax. Dat is niet je doel natuurlijk en het is een tegenvaller. Toch moet ik het hier ook laten zien en dat kan beter.”

Tekst: Soccernews

Related posts