Ajax topfavoriet voor zege in bekerkraker tegen feyenoord

Ajax speelt vanavond de bekerkraker tegen feyenoord. Volgens onze huisbookmaker Unibet is Ajax de topfavoriet voor de zege tegen feyenoord. Voor een zege van Ajax wordt 1,8 keer de inleg uitgekeerd, voor een zege van feyenoord maar liefst 4,25 keer de inleg. Het mooiste is: Unibet verdubbeld voor bezoekers van AjaxFanzone.NL die zich via deze link aanmelden hun saldo tot 50 euro GRATIS om ZONDER RISICO in te zetten op deze wedstrijd.

Hoe werkt het?: Zet je 50 euro in op winst van Ajax, dan betaald Unibet je 1,8 keer je inleg uit en verdien je dus 90 euro als Ajax daadwerkelijk wint. Je saldo is dan dus maar liefst gegroeid van 50 naar 140 euro! Twijfel je aan de kansen van Ajax en voorspel je een gelijkspel na 90 minuten en dit gebeurd inderdaad, dan krijg je 3,75 maal je inleg oftewel € 187,50 en is je saldo gegroeid van 50 naar 237,50 euro!! Klopt je voorspelling helemaal niet: Niks aan de hand: Je hebt nog steeds 50 euro op je saldo staan! Geen risico dus! Pak deze unieke kans! Meldt je direct aan zonder risico!

Quotes:
Zege Ajax: 1,8
Gelijkspel: 3,75
Zege Milan: 4,25

Related posts