Van Rhijn: ‘Zorgen dat psv niet de indruk krijgt dat er in Amsterdam iets te halen valt’

Ricardo van Rhijn meent dat psv zondag zeker niet onderschat moet worden door Ajax. De winterkampioen neemt het in eigen huis op tegen de nummer zeven van de competitie. Eerder dit seizoen trokken de Eindhovenaren met 4-0 aan het langste eind.

“psv is altijd een gevaarlijke tegenstander. Na hun slechte eerste seizoenshelft zullen ze gebrand zijn op een goed resultaat in de ArenA. We moeten ze niet in de gelegenheid brengen om direct aan een goede reeks te beginnen. In dat opzicht kunnen we zondag een belangrijke stap zetten. Ze mogen niet de indruk krijgen dat hier in Amsterdam iets te halen valt”.

De nederlaag van de eerste seizoenshelft in Eindhoven staat bij Van Rhijn nog vers in het geheugen. “Gelukkig hebben we daarna een fantastische reeks tot de winterstop ingezet. Na die offday in Eindhoven hebben we meerdere keren het tegenovergestelde laten zien. Het geeft aan dat we op de goede weg zijn. Die goede lijn moeten we de komende dagen tegen psv en feyenoord verder doortrekken.”

Tekst: Soccernews

Related posts