Sana in belangstelling van Genoa en Bologna

Tobias Sana krijgt mogelijk de kans om nog deze maand te vertrekken bij Ajax. De vleugelspits is op een zijspoor beland in Amsterdam, maar kan desondanks wel rekenen op de belangstelling van twee clubs uit de Serie A.

De 24-jarige Sana heeft volgens Tuttomercatoweb namelijk de aandacht getrokken van Bologna en Genoa. Beide Italiaanse clubs hopen de Zweedse linkerspits, die ook op de rechterflank uit de voeten kan, nog voor het sluiten van de transfermarkt over te nemen van Ajax. Het is niet duidelijk of het gaat om een verhuur of een permanente transfer.

Ajax is bereid om mee te werken aan een vertrek van Sana. De Zweedse international kwam anderhalf jaar geleden over van IFK Göteborg en zijn start was veelbelovend in Amsterdam. De dribbelaar belandde echter al snel op de reservebank en moet het dit seizoen vooral doen met wedstrijden voor Jong Ajax in de Jupiler League.

Tekst: Soccernews

Related posts