De Jong moet lachen om interesse Milan: ‘Ik ga deze winter niet weg bij Ajax’

Siem de Jong gaat deze winter niet weg bij Ajax. De middenvelder en aanvoerder van de Amsterdammers reageerde vrijdag op de vermeende interesse van AC Milan in zijn persoon. De Jong blijft koel.

“Ik moest er een beetje om lachen. Ze schrijven maar wat. Ik ga deze winter sowieso niet weg, dus naar Milaan ga ik nu zeker nog niet. In de zomer ga ik eventueel pas kijken naar een nieuwe club, daarbij gaat de voorkeur uit naar de Duitse of Engelse competitie”, zegt De Jong tegen AT5.

Nadat bekend werd dat Clarence Seedorf de nieuwe trainer van AC Milan zou worden, kwamen de geruchten over een transfer van De Jong op gang. De speler heeft nog een contract tot medio 2015 bij Ajax. Hij liet al meerdere malen weten dat hij komende zomer hoopt op een stap omhoog.

Tekst: Soccernews

Related posts