Riedewald kijkt terug: ‘Mooi om je ouders zo trots te zien’

Jaïro Riedewald maakte aan het einde van 2013 zijn debuut in de Eredivisie voor Ajax. Hij bekroonde het uitduel met Roda JC Kerkrade met twee doelpunten in de slotfase, waarmee hij Ajax de zege schonk.


“Iedereen was blij. Van de mensen in mijn buurt kreeg ik de felicitaties en dat was zeker een leuk einde van 2013. Het is mooi om je ouders zo trots te zien, ik denk dat dat het leukste was. Toen ik thuis kwam, kwam het besef toen ik mijn ouders met trotse blikken zag kijken. Ik heb de wedstrijd vaak teruggekeken, als eerste die zondag al bij Studio Sport. En mensen sturen je links, waardoor je die goals weer ziet”.

Riedewald is momenteel met Ajax in het Turkse Belek op trainingskamp. Trainer Frank de Boer is gecharmeerd van de linkspoot. “Het is mooi om met deze jongens te trainen. Alles is goed geregeld en de trainingen zijn van een hoog niveau. Het is even aanpoten, maar ik groei er wel in. Als ik in bed lig, wil ik wel meteen slapen. Daarnaast is het veel vragen, over de vaste rituelen die wij nog moeten leren”, besloot de verdediger.

Tekst: Soccernews

Related posts