Maduro troeft Enoh af en is in Griekenland voor keuring

Hedwiges Maduro verblijft in Saloniki voor een medische keuring bij PAOK, het team van trainer Huub Stevens. Dat brengt de Griekse club donderdag via de officiële kanalen naar buiten. Maduro’s naam werd de afgelopen dagen al gelinkt aan PAOK, waarbij ook Eyong Enoh werd genoemd als kandidaat-versterking. Nu Maduro reeds in Griekenland is, lijkt Enoh niet meer in beeld.

Maduro speelt sinds januari 2008 in Spanje, maar komt dit seizoen niet aan de bak bij Sevilla. Vorig seizoen kwam de 28-jarige verdedigende middenvelder nog tot 26 competitieduels (waarvan 16 als basisspeler), dit voetbaljaar kwam hij nog niet in actie. De achttienvoudig international traint met het eerste elftal, maar hij is niet eens geregistreerd op de spelerslijst voor de Primera División.

Zijn situatie bij los Rojiblancos, die hem anderhalf jaar geleden overnamen van Valencia, is uitzichtloos. Hij wil deze maand sowieso weg bij Sevilla en lijkt nu een bestemming te hebben gevonden. PAOK laat weten dat Maduro een contract zal tekenen als de medische keuring niets bijzonders aan het licht brengt.

Tekst: Voetbalzone

Related posts