Siem hekelt extreem korte invalbeurt van Luuk: ‘Haal hem naar Ajax’

Siem de Jong is zo goed als hersteld van zijn blessure maar zat zondag nog niet bij de Ajax-selectie tegen Roda. Een mooie gelegenheid dus om broer Luuk live aan het werk te zien bij de wedstrijd tussen Borussia Mönchengladbach en VfL Wolfsburg; uitslag 2-2. Lang kon Siem niet genieten van zijn broer; pas in de extra tijd maakte Luuk zijn opwachting als invaller. Hij deed slechts twee (!) seconden mee.

Siem de Jong baalt van de situatie van zijn broer, zo blijkt uit zijn tweets. “Goeie wissel voor 2 seconden @LuukdeJong9 heeft #Favre geen klokje om? ?????? #BMGWOB 2-2” Vervolgens retweette de aanvoerder van Ajax een tweet van een follower: “@LuukdeJong9 Ik snap dat je gelijk de tunnel in liep. Voor twee seconden is gewoon een schande van de trainer. @siemdejong Haal m naar #Ajax.”

Tekst: Voetbalzone

Related posts