De Boer heeft geen trek in Tottenham Hotspur: ‘Ben nog lang niet klaar bij Ajax’

Tottenham Hotspur heeft daadwerkelijk geprobeerd om Frank de Boer te verleiden om de nieuwe trainer te worden. De oefenmeester van Ajax voelde zich vereert, maar heeft toch bedankt.

“Ik voel me heel vereerd, maar ik heb het prima bij Ajax naar mijn zin en ben nog lang niet klaar.” De keuzeheer kon in Londen de opvolger van André Villas-Boas worden. De Portugees werd na de nederlaag tegen Liverpool (0-5) de laan uitgestuurd.

The Spurs zochten contact met de zaakwaarnemer van De Boer. “Die weet hoe ik erover denk maar heeft me toch even gebeld. Het is leuk dat ik er goed op sta. Spurs is ook een mooie club. Ik zeg trouwens ook niet dat ik de grootste kandidaat was. Ze zullen wel meer mensen gepolst hebben.”

Tekst: Elfvoetbal

Related posts