Jong Ajax speelt gelijk tegen Jong psv: 2-2

Jong Ajax heeft vanavond een punt overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen Jong psv. Het duel in Amsterdam eindigde in 2-2 nadat de ploeg uit Eindhoven een kwartier voor tijd nog met 0-2 leidde. Jong psv kwam al vroeg op 0-1 door een kopbal van Mohamed Rayhi, waarna Stanislav Manolev na een uur 0-2 maakte.

Jong Ajax toonde echter veerkracht en een kwartier voor tijd bracht Sam Hendriks de stand terug tot 1-2. Hij benutte een strafschop, die was toegekend na hands van Sander Heesakkers. Die kreeg ook nog eens zijn tweede gele kaart. Tegen tien man maakte Bas Kuipers er in de 82e minuut 2-2 van.

Jong Ajax blijft ondanks het punt 18e. Daarmee houden de Amsterdamse beloften alleen FC Oss en Achilles’29 onder zich. Jong psv staat na 20 wedstrijden tiende in de Jupiler League.

Opstelling Jong Ajax: Van der Hart; Martina, Tete, Gravenberch (61. Hendriks), Kuipers; Bazoer, Sana, Lobotka; Lazic (78. Vermeij), Meleg, De Bondt (46. El Hasnaoui).

Related posts