De Boer: ‘Als wij dit tot het einde volhouden, worden we kampioen’

Frank de Boer toonde zich zaterdagavond na afloop van de met 4-0 gewonnen wedstrijd tegen NAC Breda tevreden over zijn ploeg. De trainer van Ajax verwacht dat zijn team kampioen kan worden als het zo blijft spelen als het de afgelopen wedstrijden heeft gedaan.

“4-0 winnen, domineren en goed voetbal gezien. Dat was volledig volgens plan”, zei de oefenmeester voor de camera van FOX Sports. “Laten we hopen dat we het gevoel dat we nu hebben, vasthouden. Als wij dit tot het einde van het seizoen volhouden, worden we kampioen.”

Davy Klaassen speelde een sleutelrol in de wedstrijd tegen NAC door drie keer te scoren. “Het is mooi voor hem dat hij de kans die hij nu krijgt, ook daadwerkelijk grijpt. We weten allemaal dat het een groot talent is”, aldus De Boer.

Tekst: Soccernews

Related posts