AC Milan meldt in tegenstelling tot Ajax wel positief nieuws over spelers

Even nadat Ajax met het nieuws kwam dat Lerin Duarte en Siem de Jong niet inzetbaar zijn in de wedstrijd tegen AC Milan, komt de tegenstander in de Champions League juist met nieuws over spelers die wél inzetbaar zijn. Verdedigers Mattia De Sciglio, Philippe Mexès en keeper Christian Abbiati keren terug in de wedstrijdselectie voor het competitieduel met Livorno. Dat melden i Rossoneri op de clubwebsite.

Linksachter De Sciglio is hersteld van een knieblessure en hij is klaar voor zijn tweede basisplaats van het seizoen. Mandekker Mexès is weer inzetbaar na een maand afwezigheid, terwijl doelman Abbiati is hersteld van griep. Ook Stephan El Shaarawy, die onlangs terugkeerde na een lange afwezigheid, zit bij de selectie.

Trainer Massimiliano Allegri heeft nog niet alle spelers tot zijn beschikking. Zo deed middenvelder Sulley Muntari mee met de warming-up, alvorens met ploeggenoot Giampaolo Pazzini naar binnen te duiken voor een sessie in het krachthonk. Ook Robinho is niet inzetbaar.

Tekst: Voetbalzone

Related posts