Everton wil meewerken aan winterse transfer Heitinga

Everton wil meewerken aan een vertrek van John Heitinga in de winterstop. Johnny is een topvoetballer. Maar als er niets verandert aan zijn situatie, willen we hem helpen in januari”, zegt Everton-manager Roberto Martinez tegen SkySports.

De 87-voudig Oranje-international kwam in zijn eerste drie jaren in Liverpool veelvuldig in actie, maar dit seizoen speelde hij nog geen minuut. In de Engelse media wordt Heitinga inmiddels gelinkt aan Fiorentina.

Ondanks het feit dat Martinez geen beroep doet op de dertigjarige verdediger is hij wel tevreden over hem. “John is ongelooflijk professioneel sinds de eerste dag dat hij hier is. Tot dusver is hij alleen van waarde buiten het veld, maar dat zien de supporters helaas niet. Iedereen wil dat Johnny gaat spelen, maar dat moeten we de komende weken bekijken.”

Tekst: NuSport

Related posts