Sigthorsson mogelijk vandaag al onder de scan; geruchten over afgescheurde enkelbanden

Op internet en twitter gaat het gerucht de ronde dat Kolbeinn Sigthorsson zijn enkelbanden heeft afgescheurd. De Ajacied ging gisteren tijdens de kwalificatiewedstrijd van IJsland tegen Kroatië in de blessuretijd van de eerste helft met de brancard van het veld. De berichten over afgescheurde enkelbanden lijken op zijn minst heel voorbarig. Het is gebaseerd op een bericht van een website van een IJslandse krant. Die heeft het nieuws inmiddels ingetrokken en bevestigt dat op dit moment nog niet vastgesteld kan worden wat de exacte aard van de blessure is. De enkel is dik waardoor dat vrijdagavond nog niet bepaald kon worden. Mogelijk gaat hij vandaag (zaterdag) al onder de scan.

Ajax meldt inmiddels zelf ook op de officiële wedstrijd dat Sigthorsson schade aan zijn enkelband heeft opgelopen.

Tekst: AjaxNetwerk

Zie ook eerdere bericht:
Sigthórsson verlaat per brancard het veld bij WK-kwalificatiewedstrijd

Related posts