Selectie Ajax voor duel met Vitesse, Schöne en Boilesen terug

Frank de Boer heeft zijn selectie voor het duel met Vitesse rond. Nicolai Boilesen, Lasse Schöne, Tobias Sana en de keepers Jasper Cillessen en Kenneth Vermeer zijn weer terug op de lijst van 18 namen.

Schöne (enkel), Vermeer (knie), Boilesen (ziek) waren afgelopen dinsdag niet inzetbaar tegen ASWH vanwege diverse klachten. Eerste keeper Jasper Cillessen kreeg vrijaf voor het bekerduel, maar is nu weer van de partij. Tobias Sana keert ook terug in de selectie. De afvallers zijn Elton Acolatse, Stanislav Lobotka, Ruben Ligeon (enkelblessure) en de keepers Mickey van der Hart en Peter Leeuwenburgh.

Selectie:
Kenneth Vermeer, Ricardo van Rhijn, Christian Poulsen, Mike van der Hoorn, Viktor Fischer, Kolbeinn Sigthórsson, Siem de Jong, Joël Veltman, Nicolai Boilesen, Lucas Andersen, Daley Blind, Davy Klaassen, Tobias Sana, Lasse Schöne, Jasper Cillessen, Danny Hoesen, Stefano Denswil, Thulani Serero

Tekst: Ajax.nl

Related posts