There are no ads, please add some


Cillessen en Blind opnieuw opgeroepen voor Oranje

Jasper Cillessen en Daley Bind zijn door bondscoach Louis van Gaal opnieuw opgeroepen voor Oranje. De wedstrijden tegen Japan op 16 november en Colombia op 19 november zijn oefenwedstrijden en dienen voor Van Gaal vooral om zijn ideale elf te bepalen, in aanloop naar het WK 2014.

De selectie die hij heeft samengesteld wijkt niet echt af van de laatste paar interlands. Jasper Cillessen mocht tegen Turkije debuteren in Oranje, omdat Michel Vorm een polsblessure opliep. Siem de Jong, Kenneth Vermeer en Ricardo van Rhijn, in het verleden wel bij Oranje, hebben ditmaal geen uitnodiging ontvangen. Daley Blind treft bij Oranje een oude bekende. Gregory van der Wiel behoort namelijk ook weer tot het keurkorps van Van Gaal.

De voorlopige selectie:

Doel: Jasper Cillessen (Ajax), Michel Vorm (Swansea City)

Verdediging: Daley Blind (Ajax), Jeffrey Bruma (psv), Daryl Janmaat (feyenoord), Bruno Martins Indi (feyenoord), Paul Verhaegh (FC Augsburg), Ron Vlaar (Aston Villa), Stefan de Vrij (feyenoord), Gregory van der Wiel (Paris Saint-Germain), Jetro Willems (psv)

Middenveld: Jordy Clasie (feyenoord), Leroy Fer (Norwich City), Jonathan de Guzman (Swansea City), Nigel de Jong (AC Milan), Stijn Schaars (psv), Wesley Sneijder (Galatasaray), Kevin Strootman (AS Roma), Rafael van der Vaart (Hamburger SV)

Aanval: Memphis Depay (psv), Dirk Kuyt (Fenerbahçe), Jeremain Lens (Dynamo Kiev), Robin van Persie (Manchester United) en Arjen Robben (Bayern München).

Tekst: o.a Voetbalzone

Gerelateerde posts