Ajax ziet definitief af van Maher

Ajax ziet definitief af van Adam Maher. “Ik heb Adam en zijn zaakwaarnemer Sigi Lens gebeld, dat wij andere keuzes maken. Daarnaast heb ik AZ gezegd dat we geen interesse meer hebben”, zegt directeur voetbalzaken Marc Overmars, die wel gecharmeerd is van de kleine middenvelder.


De beslissing van Ajax lijkt verband te houden met het – waarschijnlijke – aanblijven van Siem de Jong. Bovendien wenst Ajax niet meer te betalen voor een speler dan zij gezien de kwaliteiten redelijk achten. Daarnaast maakt Ajax serieus werk van Heracles-middenvelder Lerin Duarte.

Met de inkomsten uit de transfers van Jeremain Lens (Dinamo Kiev) en Dries Mertens (Napoli) zit psv in een zetel om de international binnen te halen. Maher is gepolst door tientallen (buitenlandse) clubs, maar heeft aangegeven graag nog in de eredivisie te willen blijven.

Tekst: De Telegraaf

Related posts