Meleg verwacht stap te maken naar eerste elftal

Dejan Meleg heeft zijn verwachting uitgesproken voor het komende voetbalseizoen. De achttienjarige speler denkt dat hij de stap naar het eerste elftal kan gaan maken. Afgelopen winter kwam de Serviër over van FK Vojvodina. Sindsdien kwam hij nauwelijks in actie.


“Het belangrijkste tijdens mijn eerste maanden bij Ajax was het aanpassen aan mijn nieuwe omgeving”, vertelt Meleg aan Ajax Showtime. “Aankomend seizoen start ik daardoor relaxed en vol vertrouwen. Ik verwacht aan te kunnen sluiten bij het eerste elftal. Wat dat betreft heb ik alles in eigen hand. Ik moet laten zien dat ik het verdien om te spelen en dan hoop ik de kans van Frank de Boer te krijgen.”

De jongeling kan zowel achter de spits als aan de zijkanten spelen. “Maar mijn favoriete positie is die van rechtsbuiten. Mijn tweede keuze is de positie van linksbuiten.” De concurrentie is moordend. “Het zijn stuk voor stuk goede spelers”, aldus Meleg. “Ik heb respect voor hun allemaal. Fischer is net zo oud als ik, dus ik hoop dezelfde ontwikkeling door te maken als hij.”

Bron: Ajaxshowtime

Related posts