There are no ads, please add some


‘De kans dat Van Ginkel naar Ajax gaat is miniem geworden’

Ajax houdt rekening met een vertrek van Christian Eriksen en/of Siem de Jong en lijkt een eventuele opvolger uit de Eredivisie te willen halen. Marco van Ginkel is een van de kandidaten om in de zomer naar Amsterdam te komen, maar de kans dat de middenvelder van Vitesse ook echt wordt aangetrokken, is erg klein. Dat laat de zaakwaarnemer van Van Ginkel weten aan AjaxShowtime.

Al eerder werd bekend dat Vitesse geen spelers wil verkopen aan een concurrent in de strijd om het kampioenschap. Van Ginkel is niet van plan om stennis te schoppen en een arbitragezaak aan te spannen en dus lijkt Ajax de middenvelder wel te kunnen vergeten. “De kans dat Marco naar Ajax gaat is miniem geworden”, zegt Karel Jansen, de zaakwaarnemer van Van Ginkel.

De twintigjarige Van Ginkel speelde in vier seizoenen tijd 93 competitiewedstrijden voor Vitesse en heeft nog een tweejarig contract in Arnhem. Ajax lijkt de komst van de middenvelder wel te kunnen vergeten en zoekt verder: Adam Maher (AZ), Lerin Duarte (Heracles Almelo) en Jens Toornstra (FC Utrecht) zouden ook in beeld zijn bij de landskampioen.

Tekst: Voetbalzone

Gerelateerde posts