There are no ads, please add some


Fischer wil grootste ster Ajax zijn

Viktor Fischer is het grootste talent van Ajax, maar wil in de toekomst meer. Hij hoopt de rol van zijn landgenoot Christian Eriksen over te nemen als grootste ster van Ajax. De negentienjarige aanvaller ziet zijn vriend Eriksen waarschijnlijk vertrekken.

“Als hij weg gaat komt er iemand die zijn plaats inneemt. Ik zou het niet erg vinden als ik dat ben. We zullen het zien. Meestal gaan zulke dingen vanzelf”, maakt Fischer zich niet erg druk.

Hij gaat verder: “Bij Ajax hebben we veel belangrijke spelers, maar Eriksen is de grootste ster van ons allemaal. Hij doet de meeste interviews en jongens willen zijn handtekening.” Fischer brak vorig seizoen door in de NextGen Series en was dit jaar enkele malen belangrijk bij de hoofdmacht.

Tekst: Elfvoetbal

Gerelateerde posts