Ajax verslaat Southampton met 1-4

Ajax heeft de vriendschappelijke wedstrijd uit bij Southampton met 1-4 gewonnen. Ajax won daarmee de Ted Bates Trophy. Bij rust was de stand 1-1. Suarez scoorde twee keer, waarvan de eerste voor rust uit een penalty. Siem de Jong en Zeegelaar maakten in de slotfase de andere Amsterdamse doelpunten.<BR><BR><a target=”_self”href=”http://www.ajaxf-side.nl/shownews.asp?id=9044″><font color=”#C7021D”>Kijk hier voor het fotoverslag van dit duel</font></a>

<b>Southampton-Ajax 1-4 (1-1)</b><BR>15. Joseph Mills 1-0<BR>28. Suarez 1-1 (strafschop)<BR>48. Suarez 1-2<BR>81. Siem de Jong 1-3<BR>86. Marvin Zeegelaar 1-4<BR><BR><b>Opstelling Ajax:</b> Vermeer, Silva, Alderweireld, Wielaert, Anita, Donald, De Jong, Emanuelson (’70 Sarpong), Kennedy (’46 Rommedahl), Suarez, Sulejmani (’65 Zeegelaar).