Van der Vaart is niet bang voor komst Kaka en Ronaldo naar Madrid

Real Madrid heeft Kaka al binnen en wil nu ook Cristiano Ronaldo en David Villa binnenhalen. De nieuwe voorzitter Florentino Perez spaart kosten noch moeite om de ploeg te versterken, maar dat zal ongetwijfeld gevolgen hebben voor de Nederlandse spelers die nu al onder contract staan. Want als er zo veel aanvallende versterkingen komen, heeft bijvoorbeeld Rafael van der Vaart dan nog wel toekomst in Madrid?

Jazeker, denkt de international zelf. “Het is alleen maar mooi dat we een beter team krijgen”, reageert hij tegen FCUpdate.nl op de ontwikkelingen bij zijn werkgever. “Het is bij een topclub als Real Madrid hartstikke normaal dat je meer concurrentie krijgt voor je plekje binnen het elftal. Het is geen FC Bal op ’t dak 6, hè. De komst van Kaka en eventueel nog anderen verandert niets aan mijn situatie. Ik blijf sowieso.”

Related posts