Uitslag Prijsvraag: Welke Ajacied is dit? Wie krijgt een origineel Ajax-uitshirt?

Hierbij de uitslag van de prijsvraag van 13 mei. De opgave was deze keer erg makkelijk wie de Ajacied op de foto was tijdens het Eredivisie duel Ajax – FC Twente. Zeer zeer veel inzendingen deze keer en bijna allemaal goede antwoorden. Het goede antwoord is :Leonardo de Vitor Santiago (zie foto beneden)!

Uit de goede inzendingen is Raymon Rahiembaks uit Nootdorp als prijswinnaar uit de bus gekomen. Gefeliciteerd Raymon, jij wint dat schitterende enige echte Ajax uitshirt aangeboden uiteraard door Bouds-Inn.nl.

Niets gewonnen? Niet getreurd! binnenkort zal er weer een nieuwe prijsvraag op deze site verschijnen met een foto gemaakt tijdens een wedstrijd van Ajax. Opnieuw stellen wij dan de vraag: Welke Ajacied is dit? Hou de site dus in de gaten en doe mee!! Deelname zal wederom uiteraard gratis zijn en ook dan is er weer een leuke prijs te winnen!


LEONARDO!

Voor al je Ajax-fanartikelen ga je naar: Bouds-Inn.nl LET OP!! Nu maar liefst 50% korting op de hele AJAX uit collectie!!!!


Related posts