Ook PSV, Schalke 04 en Tottenham Hotspur hebben belangstelling voor Braafheid

Naast Ajax hebben ook PSV, Schalke 04 en Tottenham Hotspur interesse in Edson Braafheid. Dit meldt De Twentsche krant Tubantia. Ook al zei Braafheid na de wedstrijd tegen AZ nog vol overtuiging dat hij bij FC Twente wil blijven, de twijfel heeft toegeslagen. “Als er iets moois voorbij komt, sta ik daar voor open”, zei hij gisteren. “Maar dan wil ik wel dezelfde goede voorwaarden als ik bij Twente heb. Ik zie mezelf niet zo goed presteren bij een club waar het minder is. Als er niets moois komt, ben ik niet van plan om FC Twente in te ruilen.”

Twente ontkent dat Braafheid een gelimiteerde transfersom in zijn contract heeft. De huidige verbintenis van Braafheid loopt nog een jaar door. Twente wil dat contract graag openbreken en is daarover in gesprek met de Amsterdammer.

Zie ook eerdere berichten:
19-05-2009: Munsterman soap start opnieuw
18-05-2009: ‘Ajax wil Twente-verdediger Edson Braafheid’
05-09-2007: Ten Cate wilde Braafheid en vervanger voor Davids maar Van Geel sprak veto uit
28-11-2006: ‘Edson Braafheid naar Ajax’
07-06-2006: Davids, Mendes, Braafheid of toch Kluivert?

Related posts