‘Deense bond wijst onderhandelingen Olsen af’

De Deense bond DBU wil niet onderhandelen over Olsen en ontkent dat er contacten zijn, ook tussen Olsen en Ajax. Dat zegt een bondsvertegenwoordiger woensdag tegenover Sporten.dk naar aanleiding van de berichten in De Telegraaf. De krant meldde vanochtend dat Ajax in zet op Olsen als hoofdtrainer en met de bond in gesprek gaat over een duofunctie. De bond wil niet dat hij een duofunctie bekleed. Olsen is ook bondscoach van Denemarken.

Zie ook eerdere berichten:
20-05-2009: ‘Olsen vrijdag gepresenteerd als nieuwe coach’
20-05-2009: Ajax gaat voor Morten Olsen; Van ’t Schip en Arveladze beoogde assistenten
18-05-2009: Bild: ‘Morten Olsen zu Ajax Amsterdam’
15-05-2009: Ook Deense bond ziet niets in dubbelfunctie
15-05-2009: Blind belt met Morten Olsen; Koeman (vooralsnog) niet

Related posts