5e editie Para Smit toernooi fantastische dag!

Vandaag werd op het trainingsveld naast de ArenA, maar ook op het veld van de ArenA zelf, voor de vijfde keer het Para Smit Supporterstoernooi gespeeld. Ondanks dat de weergoden niet helemaal meewerkten werd het een fantastische dag voor alle deelnemers en de vele supporters/toeschouwers. Winnaar van het toernooi werd uiteindelijk zeer overtuigend het team van Osdorp dat in de finale de titelverdediger OSV kansloos liet: 4-0. Ons eigen AjaxF-side.NL team slaagde er wel weer in als 1e in de poule te eindigen maar sneuvelde, net als vorig jaar, uiteindelijk in de kwartfinale. Toch werd een prijs gepakt en wel de sportiviteitsprijs! Al met al een geslaagde dag. Hulde voor de organisatie!


Ditmaal ook in de ArenA


De poules


Het team van AjaxF-side.nlBuiten werd tussendoor door de jeugd penalties genomen

Sergio Padt (doelman van Jong Ajax) had een lastige taak deze middag


Team Maluku


Voetbal maakt hongerig en dus vond de barbeque vlot aftrek


Danny Blind, wiens zoon Daley ‘s-ochtends al een kijkje kwam nemen, verrichtte de prijsuitreiking


De beker omhoog bij de winnaars van Osdorp


Ons eigen team pakte de sportiviteitsprijs!

Related posts