Ajax kansloos afgedroogd door Sparta: 4-0!

Ajax heeft de uitwedstrijd vanmiddag in rotterdam KANSLOOS verloren met 4-0. Ik ga er niet te veel woorden aan vuil maken, want de scheldwoorden vliegen door mijn hoofd en dat mag niet van Hoekie. Ik wil alleen zeggen dat ik evt nog wel een tientje extra wil betalen voor mijn seizoenskaart van volgend seizoen voor de afkoopsom van de trainersstaf (dit is mijn mening en spreek niet namens de redactie)


Kenneth Vermeer druipt af na de oorwassing tegen Sparta

Sparta-Ajax 4-0 (2-0)

1-0 Duplan (’41)
2-0 Rose (’45)
3-0 John (’76)
4-0 Adeleye (’89)

Scheidsrechter: Wegereef
Toeschouwers: 10894
Gele kaarten: Rutjes, Rose (Sparta), Luis Suarez, Ismail Aissati (Ajax)
Rode kaart: Oleguer (Ajax)

Opstelling Ajax:
Kenneth Vermeer, Gregory van der Wiel (’71 Leonardo), Rob Wielaert, Oleguer, Thomas Vermaelen, Eyong Enoh, Ismail Aissati, Vurnon Anita (’62 Siem de Jong), Luis Suarez, Darío Cvitanich (’46 Urby Emanuelson), Miralem Sulejmani

Opstelling Sparta:
Cássio, Promes (’68 Vermes), Knol, Adeleye, Slijngard, Rutjes (’75 Valkenberg), Slot, v.Bueren, Duplan, Rose, John

Related posts