AEGON sponsor van penaltykoning op Copa Amsterdam

AEGON heeft zich als hoofdsponsor verbonden aan De Penaltykoning, een evenement op de vijfde editie van Gestion Copa Amsterdam. Het evenement zal op 30,31 mei en 1 juni plaatsvinden. De PenaltyKoning is een initiatief van SoccerID in samenwerking met de Ajax Kids Club en de Ajax Jonge Schare.

AEGON heeft zich aan dit evenement verbonden, omdat het bedrijf zichzelf ziet als sponsor van de Toekomst. AEGON helpt al meer dan dertig jaar jonge sporters bij het bereiken van hun doel. Bij de Penaltykoning zullen er door het hele land voorrondes worden gehouden bij diverse amateurverenigingen. Degene die het presteert om drie pingels of meer binnen te schieten kwalificeert zich voor de finale. Deze zal plaatsvinden in het pinksterweekend en zal worden afgewerkt op Sportpark Sloten in Amsterdam. De uiteindelijke koelste kikkers zullen tijdens een thuiswedstrijd van Ajax worden gehuldigd tot AEGON Penaltykoning van Nederland.

Related posts