Sterk optreden Vermeer doet Van Basten twijfelen

Kenneth Vermeer heeft met zijn prima optreden tegen Fiorentina de technische staf aan het twijfelen gezet. Vermeer verving de zieke Stekelenburg in het UEFA Cup duel. ‘Vermeer heeft zijn kans gepakt en heeft het fantastisch gedaan’, aldus Van Basten. Uit de daaropvolgende woorden van de oefenmeester viel op te merken dat hij langzaam begint te twijfelen over zijn keuze voor Stekelenburg als eerste doelman. ‘Kenneth heeft het ons moeilijk gemaakt. We staan nu voor een lastige keuze. We zullen als technische staf nu moeten kijken wat de volgende keuze zal zijn’.

Met twee fabelachtige reddingen in het begin van de wedstrijd zorgde Vermeer ervoor dat Ajax op de been bleef in de wedstrijd tegen de Italianen. Ook in het verdere verloop van het duel bewees Vermeer een betrouwbare sluitpost te zijn, die eigenlijk een plek onder de lat verdiend. Of Van Basten hier ook zo over denkt zullen wij zondag weten als Ajax voor de competitie afreist naar FC Utrecht.

Related posts