Heitinga baalt van reserverol

John Heitinga lijkt vooralsnog niet echt te profiteren van de trainerswissel bij Atletico Madrid. Waar hij eerder onder het gezag van Javier Aguirre nog regelmatig in de basis stond is dat onder de nieuwe trainer Abel Resino nog maar weinig het geval.

‘De nieuwe trainer staat nu drie wedstrijden aan het roer en drie keer zat ik op het bankie’, vertelt de Oranje-international dinsdag in De Telegraaf. Desondanks ziet Heitinga de toekomst in het Estadio Vicente Calderón zonnig in. ‘Uiteindelijk zal de kwaliteit komen bovendrijven en kan de trainer niet meer om me heen’.

Heitinga zit zich momenteel te verbijten op de reservebank. ‘Inderdaad dat klopt want ik ben hier niet naartoe gekomen om die bank warm te houden. Ik hoop dat ik in de Champions League wedstrijd tegen Porto speelminuten krijg van Resino’. Johnnie speelde tot nu toe 23 officiële wedstrijden in de hoofdmacht van Atletico Madrid.

Related posts