Blind: ‘Sulejmani is jong en heeft wat tijd nodig’

Miralem Sulejmani werd afgelopen zomer voor een recordbedrag van ruim 16 miljoen euro overgenomen van sc Heerenveen, maar tot dusver weet de Serviër bij Ajax nog niet te imponeren. Technisch directeur Danny Blind maakt zich echter nog geen zorgen. “Hij is twintig jaar en maakt nu een sprongetje van de subtop naar de top, in alle facetten”, zegt Blind in Het Parool. “Uiteraard hoopt en verwacht het publiek, en wij ook, dat hij de lijn kan voortzetten, maar hij is jong en heeft wat tijd nodig.”

Sulejmani woont in Amsterdam samen met collega-aanvaller Darko Bodul. “Het schijnt dat Bodul goed kan koken”, grapt Blind. “Maar zonder gekheid: natuurlijk houden we dat goed in de gaten. En als er aanleiding is om te praten of in te grijpen, doen we dat ook.”

Related posts