Vermaelen is liever in Nederland dan in België

Thomas Vermaelen heeft het uitstekend naar zijn zin in Amsterdam. De geboren Belg blijft zelfs liever in Nederland dan dat hij naar België gaat. “Ik ga niet meer vaak naar België, omdat ik liever hier ben. Fijne stad, leuke mensen. Ik voel me verbonden aan deze club”, zo zegt de verdediger tegen Het Algemeen Dagblad. Ook zegt hij dat het bij Ajax ondanks de slechte resultaten rustig is. “Bij Belgische clubs komt de voorzitter nog wel eens de kleedkamer binnenvallen om een donderspeech te houden.”

Vermaelen kan de supporters die onlangs het veld betraden begrijpen. “Zij waren teleurgesteld, wij waren teleurgesteld. Zij wilden dat laten blijken door met een standpunt te komen. Ik snap dat wel. Sommigen stoppen bijna hun hele leven in Ajax. Dan kan ik wel begrijpen dat er zo’n reactie komt.”

Related posts