Uitslag Prijsvraag: Welke Ajacied is dit? Wie wint die gesigneerde Ajax-bal?

Hierbij de uitslag van de prijsvraag van 9 februari. De opgave was deze keer het zoeken van de Ajacied uit het duel Ajax-Heerenveen. Bijna alleen maar goede inzendingen, helaas! Het was niet Cvitanich, Vertonghen of Daley Blind. Het goede antwoord is toch echt:Gabri (zie foto beneden)!

Uit de vele goede inzendingen is Ria Kleintjes uit Megen als prijswinnaar uit de bus gekomen. Gefeliciteerd Ria, jij wint die schitterende gesigneerde Ajax-bal met handtekeningen van de hele selectie aangeboden uiteraard door Bouds-Inn.nl.

Niets gewonnen? Niet getreurd! Binnenkort zal er weer een nieuwe prijsvraag op deze site verschijnen met een foto gemaakt tijdens een duel van Ajax. Opnieuw stellen wij dan de vraag: Welke Ajacied is dit? Hou de site dus in de gaten en doe mee!! Deelname zal wederom uiteraard gratis zijn en ook dan is er weer een leuke prijs te winnen!


Gabri!!

De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door: Bouds-Inn.nl!
Dè Ajax-webstore voor al je Ajax-fanartikelen!


Related posts