Vertonghen ook niet tegen Fiorentina; Sno en Martina wel in selectie

Jan Vertonghen zal donderdag niet meedoen in het UEFA Cup duel tegen Fiorentina. De Belg is nog niet voldoende hersteld van zijn voetblessure. Vertonghen moest hierdoor ook al de wedstrijd tegen feyenoord laten schieten.

Javier Martina en Evander Sno maken wel deel uit van de wedstrijdselectie van trainer Marco van Basten. Naast Vertonghen missen ook Gabri, Eyong Enoh, Dario Cvitanich en Siem de Jong het bekertreffen met La Viola door uiteenlopende blessures. Zo kampt Gabri met een lichte hersenschudding na het duel van afgelopen zondag met Feyenoord en heeft Cvitanich nog teveel last van een bovenbeenblessure.

Opnieuw dus een tegenvaller voor Marco van Basten de ook nog eens niet kan beschikken over Rob Wielaert. De verdediger is niet speelgerechtigd omdat hij dit seizoen al in actie kwam in de UEFA Cup met zijn oude werkgever FC Twente.
Darko Bodul, spits van Jong Ajax en de laatste twee duels opgenomen in de eerste selectie blijft ook achter in Amsterdam.

Related posts