Van Basten benadrukt nogmaals dat Leonardo niet mag vertrekken

Leonardo mag deze maand niet bij Ajax vertrekken. Henk ten Cate wil de aanvaller van Braziliaanse afkomst graag naar ‘zijn’ Panathinaikos halen (zie eerdere bericht). Marco van Basten wil echter niet meewerken aan een overgang. “Leonardo is in mijn ogen belangrijk voor Ajax. Hij blijft dus”, benadrukte de oefenmeester van de Amsterdammers.

Van Basten beseft dat Leonardo aan het einde van het seizoen transfervrij is. “Het kan dus voordelig zijn om hem nu te verkopen. Maar we zijn geen financiële instelling. We willen met een zo’n sterk mogelijk selectie om de titel strijden. Leonardo mag dus niet weg.” Het is niet duidelijk of Ajax langer door wil met de 25-jarige Braziliaan.

Ook de Uruguayaanse back Bruno Silva kan rekenen op belangstelling (zie eerdere berichten). Of Van Basten wèl wil meewerken aan een vertrek van de Uruguayaan is niet bekend.

Related posts