‘Ajax bereikt akkoord met jeugdspelers Overtoom, Van der Meulen en Kappelhof’

Tom Overtoom, Timothy van der Meulen en Johan Kappelhof zullen binnenkort een handtekening zetten onder hun eerste contract, zo meldt de website AjaxInside. Aras Özbiliz is nog altijd in gesprek met Ajax. Overtoom en Van der Meulen zullen een contract tot 2011 tekenen, Kappelhof krijgt een contract tot 2010. Het drietal zal volgend seizoen voor Jong Ajax uitkomen.

Overtoom is de aanvoerder van Ajax A1. De middenvelder maakt onder Frank de Boer een sterke ontwikkeling door. Overtoom is een geboren Amsterdammer die opgroeide in de Watergraafsmeer. Via SV de Meer en SV Diemen kwam de middenvelder in 1998 naar de jeugdopleiding van Ajax.

Van der Meulen speelde zich via CTO’70 en SV Almere in de kijker van FC Omniworld. De geboren Amsterdammer speelde tot zijn vijftiende voor de Almeerse club. Na zijn vertrek naar De Toekomst werkte de centrale verdediger zich tot de jeugdteams van het Nederlands elftal.

Johan Kappelhof kwam in 1999 naar Ajax. De rechter vleugelverdediger kwam via FC Amstelland, tegenwoordig SV Amstelland United. Kappelhof, ook in Amsterdam geboren, maakte dit seizoen al zijn debuut in het beloftenelftal van Adrie Koster en Aron Winter.

Related posts