Gertjan Verbeek weg bij feyenoord

Gertjan Verbeek maakt het seizoen niet af als trainer van feyenoord. De clubleiding, voor zover die er is, heeft Verbeek vandaag ontslagen, zo melden diverse media. Opvallend genoeg werd er dinsdag bij de nieuwjaarsreceptie van de rotterdamse volksclub met geen woord gerept over het functioneren van Verbeek.

Verbeek heeft het slechts een half jaar volgehouden in de kuip. Hij wist echter niet wat hij met het zootje ongeregeld aan moest en in de competitie vielen de resultaten dan ook tegen. Ook het Europees avontuur liep uit op een regelrechte deceptie. Verbeek werd ook vaak bekritiseerd op zijn werkwijze die te intensief zou zijn. Een deel van de spelersgroep had zodoende het vertrouwen in de trainer verloren.

Verbeek laat feyenoord achter met een twaalfde plek op de ranglijst. Het gat met de degradatiezone bedraagt slechts vijf punten. Vrijdag reist feyenoord af naar Heerenveen voor het begin van de tweede competitiehelft. Voor Verbeek zal dat dus geen weerzien worden met zijn oude ploeggenoten van Heerenveen.

Related posts