Babos: ‘NEC gaat zondag winnen’

Doelman Gabor Babos van NEC denkt dat NEC zondag met 2-1 gaat winnen van Ajax. ‘We gaan in elk geval niet achteruit hangen om te gokken op een puntje’, aldus de Hongaarse sluitpost.

Babos vervolgt op de site van De Trouwe Honden, “Detijd dat de bezoekers bij het betreden van het veld al bijna met 1-0 aan de leiding gingen, is al ruim een decennium verleden tijd. Is het de nivellering, het nieuwe mode woord in voetballend Nederland? Of worden de kleintjes simpelweg met het jaar sterker? Feit is dat provincieclubs als FC Twente, FC Groningen, SC Heerenveen en ook NEC elk jaar dichter tegen de traditionele topclubs lijken aan te schurken.”

Zijn collega Stekelenburg aan de andere kant hoort het allemaal aan, “Dus Gabor denkt dat we met 2-1 gaan verliezen. Dacht het niet, de wedstrijden zijn wel lastig voor ons, maar we gaan zeker voor de drie punten. Ik zeg 0-1 voor ons, of 0-2.”

Related posts