Blind: ‘Wielaert overweegt arbitragezaak’

Rob Wielaert wil koste wat het kost naar Ajax. De verdediger van FC Twente hoopt dat zijn werkgever een overeenkomst bereikt met Ajax over een transfer, maar mocht dit niet lukken dan overweegt de verdediger een stap naar de arbitragecommissie van de KNVB. Dat zegt technisch manager van Ajax Danny Blind in een interview met AT5.

Danny Blind was afgelopen vrijdag in Enschede om te praten over een eventuele overgang van Wielaert naar Ajax. Voorzitter Joop Munsterman wil de verdediger echter niet laten gaan ondanks dat de speler een gelimiteerde transfersom zou hebben. Discussiepunt is het nieuwe contract van Wielaert, dat hij nog niet ondertekend had. De verdediger had echter een mondelinge overeenkomst met zijn werkgever en de club had de verlenging van de verbintenis zelfs openbaar gemaakt op de officiële website. Wielaert hoopt nu dat Munsterman bereid is om hem te laten gaan voor het afgesproken bedrag.

Mocht Munsterman voet bij stuk houden dan zal Wielaert overwegen om de zaak aan de arbitragecommissie voor te leggen. Hiermee lijkt de verdediger dus definitief af te stevenen op een breuk met zijn huidige werkgever FC Twente. ‘ik zit in een luxe positie, want ik ben gelukkig bij Twente’, zei Wielaert eerder. ‘Maar Ajax is toch Ajax’.

Bron: Voetbalzone.nl

Related posts