Lindgren staat er na de winterstop weer

Rasmus Lindgren hoopt er na de winterstop ‘gewoon’ weer te staan. De Zweed is op de weg terug van een enkelblessure. Het geduld van de Ajacied kan bijna worden beloond. Dagelijks wordt de geblesseerde rechterenkel telkens weer iets zwaarder belast. Alles om zo snel mogelijk weer een volledige groepstraining te kunnen voltooien. ,,Het gaat om het laatste stukje van mijn blessure’’, vertelt Lindgren op Ajax.nl.

,,Ik kan alweer veel doen, kan de enkel weer vrij bewegen. Het gaat echt de goede kant op. De wedstrijd tegen VfB Stuttgart, zaterdag, komt te vroeg. Maar ik wil zo snel mogelijk weer bij de groep aansluiten.’’

,,Wat ik vanmiddag ga doen? Mijn rust pakken. Sommige jongens gaan golfen, maar ik denk dat voor mij beter is om in mijn appartement te blijven’’, aldus de zelfbewuste Lindgren.

Aanvoerder
Na de blessures van aanvoerder Klaas Jan Huntelaar en reserve-aanvoerder Maarten Stekelenburg belandde de aanvoerdersband dit seizoen om de bovenarm van Lindgren. De 24-jarige verbindingsspeler gaf prima invulling aan de rol van captain. ,,Als je de aanvoerdersband krijgt, is dat ook een soort van waardering’’, zegt de in Landskrona geboren middenvelder. ,,Al hecht ik ook weer niet te veel waarde aan zo’n band. Uiteindelijk moet je spelen zoals je altijd speelt.’’

Micky Sulejmani trainde woensdag weer op volle kracht mee met de groep. De Serviër had ogenschijnlijk geen last meer van een dinsdag opgelopen bovenbeenkwetsuur.

Related posts