Zaakwaarnemer: ‘Geen concrete belangstelling voor Leonardo’

Geen enkele club heeft zich gemeld voor Leonardo. De Braziliaan werd gisteren gelinkt aan 1.FC Köln en Panathinaikos (zie bericht), maar volgens zaakwaarnemer Hans Coret is van concrete interesse voor de aanvaller van Ajax geen sprake. ‘Van 1.FC Köln heb ik helemaal niets gehoord. Bij Panathinaikos is Henk ten Cate trainer en daarmee is de link makkelijk gelegd. Maar ik weet van geen interesse af’, zegt Coret tegen ELF Voetbal.

Trainer Marco van Basten liet onlangs weten tevreden te zijn over de Braziliaan. Hoe de sportieve toekomst van Leonardo eruit ziet, is echter nog onduidelijk. De linkspoot heeft een aflopend contract in Amsterdam en er is nog niet gesproken over een mogelijke contractverlenging. Coret: ‘Ik heb een gesprek met Danny Blind gehad. Daarin werd de tevredenheid uitgesproken, maar nog niets over een mogelijke verlenging. Mogelijk ga ik volgende week weer met Blind om de tafel.’

Related posts