Gentenaar wil in winterstop Ajax verlaten

Dennis Gentenaar heeft het wel gezien bij Ajax. De doelman heeft zijn werkgever te kennen gegeven dat hij in de winterstop op zoek wil gaan naar een nieuwe club. De Nijmegenaar kan zich niet vinden in de rol van derde doelman.

Marco van Basten maakte aan het begin van het seizoen de keuze dat Kenneth Vermeer tweede doelman zou worden achter Maarten Stekelenburg. Voor Gentenaar betekende dit een bittere pil en hij gaf aan de gang van zaken te betreuren.
Gentenaar die in 2006 overkwam van Borussia Dortmund wist de concurrentiestrijd met Stekelenburg niet in zijn voordeel te beslissen.
Met de komst van Hans Vonk is de rol van derde doelman ingevuld. De 38-jarige Zuid-Afrikaan heeft geen moeite met de reserverol waardoor het boek voor Gentenaar dicht is. De keeper heeft Ajax gevraagd om in de winterstop te mogen vertrekken uit de Amsterdam Arena.

Bron; Voetbalzone.nl

Related posts