Uitslag prijsvraag Ajax – Utrecht: Welke Ajacied is dit?

Hierbij de uitslag van de prijsvraag van 30 november. De opgave was deze keer een stuk lastiger dan we vooraf gedacht hadden, er waren dus ook veel foute antwoorden. Toch zien wij ook nog steeds een heel aantal personen die niet hun adres gegevens achterlaten. Wij doen niets met deze adressen, maar het is handig zodat Bouds-inn niet nog hoeft te gaan mailen met de prijswinnaar waar de prijs heen moet. Het goede antwoord is: in onze ogen een vaste waarde voor de basis Gabriel García de la Torre oftewel GABRI (zie foto beneden)!

Uit de vele goede inzendingen is Ayan Coumans uit Klimmen als prijswinnaar uit de bus gekomen. Gefeliciteerd Ayan, jij wint maar liefst drie prijzen, een Ajax-agenda, dan ook nog de nieuwste Ajaxjaarkalender 2009 en tenslotte ook nog TWEE pakjes Ajaxkerstkaarten. Aangeboden uiteraard door Bouds-Inn.nl.

Niets gewonnen? Niet getreurd! Van de wedstrijd van aanstaande vrijdag (12 december) thuis tegen NAC zal er namelijk weer een nieuwe prijsvraag op deze site verschijnen met een foto gemaakt tijdens dat duel. Opnieuw stellen wij dan de vraag: Welke Ajacied is dit? Hou de site dus in de gaten en doe mee!! Deelname zal wederom uiteraard gratis zijn en ook dan is er weer een leuke prijs te winnen!


Gabri!!

De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door: Bouds-Inn.nl!
Dè Ajax-webstore voor al je Ajax-fanartikelen waaronder ook alle AFCA spullen!
LET OP! Sinds 12 november loopt de prijsvraag om een echte Henk Veen te winnen Zie hier Henk Veen!!
Wie is Henk Veen en wat heeft hij met Ajax te maken? Henk Veen is een rasechte Amsterdammer, een toffe peer met een echt Ajax-hart. Als materiaal gebruikt hij spuitverf en verft met kwast en sjablonen, waarmee hij zonder omwegen zijn emoties vast kan leggen.

Henk Veen kent naamsbekendheid in Nederland door de exposities in meerdere galerieën o.a de Cruyff Foundation en de ArenA. De kunst van Henk Veen was ook te bewonderen in televisieprogramma’s zoals Gouden Kooi Talpa TV, Idols, MTV/TMF awards, Big Brother Hotel, Absolutely, Cash & Carlo, 7Plagen van Talpa, SBS Hart van Nederland, AT5 FC Godenzonen, AT5 Kort Amsterdams, Trendies, Wannahaves en Life & Cooking waar hij de deuren van het decor geschilderd heeft.

Bekende personen die een doek hebben van Henk Veen zijn o.a Johan Cruyff, Klaas Jan Huntelaar, Carlo Boszhard, Dan Ligtvoet, Dj Tiesto, Marc Owen, Frenk Rijkaard, Ali B, Irene Moors, Xandra Brood, Rudolpf Van Veen, Jamai, Jim, Hind, Edwin Evers en Huub uit de Gouden Kooi.Website: www.henkveen.nl & www.henkveen.com


Hou AjaxF-side.NL dus in de gaten en win ook een ECHTE Henk Veen!

Related posts