Daley Blind bij selectie voor Volendam; Sno niet

De Ajax-selectie voor het treffen met FC Volendam kent een verrassende naam. Voor het eerst ruimt Marco van Basten een plaats in voor de achttienjarige zoon van manager technische zaken Danny Blind, Daley, die in het vissersdorp mogelijk debuteert. Evander Sno maakt verrassend geen deel uit van de selectie voor het duel tegen Volendam.

Op het kunstgras aan de Dijk start de Argentijn Dario Cvitanich op de plaats van de vertrokken Klaas-Jan Huntelaar. “Dat is de intentie”, aldus Van Basten die donderdag en vrijdag op het kunstgras van VVA/De Spartaan trainde. “Of hij al klaar is voor negentig minuten, zullen we moeten zien.

Ajax zal op het kunstgras in Volendam op zoek gaan naar revanche. Enkele weken geleden werd Ajax nog verrassend door de palingboeren uitgeschakeld in de beker.


De zevende letter alweer van onze mega-prijsvraag!

Related posts